Vragen? Bel +31 118 760 760

zakelijk energie vergelijk

“Als ik zelf zakelijk energie vergelijk blijven de tarieven voor me onduidelijk“

Een van onze klanten wist het laatst treffend te zeggen: “Als ik zelf zakelijk energie vergelijk, krijg ik nooit zo’n compleet overzicht, als wanneer jullie van COMCAM dat doen.“ Een fraai compliment, waarbij deze persoon vooral toespitst op onze zogenoemde online ‘energievergelijker mkb’, waarop u als ondernemer binnen enkele ogenblikken kunt ontdekken hoeveel geld u jaarlijks op uw energierekening zou kunnen besparen als u overstapt naar een andere stroom- en gasleverancier.

Bij zakelijke energie vergelijk je vooral de verschillende tarieven

Omdat via onze methodiek het mkb energie af kan nemen tegen de laagst mogelijke kosten, zorgen we ervoor dat er forse kostenreducties worden gerealiseerd. Bij zakelijke energie vergelijk je natuurlijk niet zo zeer het product. Dat verschilt per aanbieder niet of nauwelijks. De winst valt te behalen in de verschillende tariefstellingen. Hierbij valt het vaak op dat kleinere spelers op de markt lagere prijzen kunnen bieden. Dat komt dan bijvoorbeeld, omdat ze slimmer dan de voormalige logge nutsbedrijven hun bedrijfsprocessen weten te automatiseren. Hierdoor worden minder kosten gemaakt die aan klanten doorberekend moeten worden.

“Zakelijke energie vergelijk ik niet langer zelf. Dat doet COMCAM voor me.“

Aansluitend op onze online energievergelijker, bieden we mkb-ers van tijd tot tijd ook de mogelijkheid om via een speciale mkb veiling energie af te nemen tegen een nog lager tarief. Hierbij kunt u financieel profiteren van de kracht van het gezamenlijk met andere ondernemers groot inkopen van gas en stroom, wat de prijs verder verlaagt. Kortom, meld uw onderneming aan bij COMCAM en wij zorgen ervoor dat uw jaarlijkse energierekening gegarandeerd zo laag mogelijk uitpakt. We zijn ervan overtuigd dat ook u dan binnenkort zegt: “Zakelijke energie vergelijk ik niet langer zelf, dat laat ik aan de vakkundige experts van COMCAM over.“