Ik heb een:

Ontmoet ons op de Vakbeurs Bakkersvak & IJsvak

Op 5, 6 & 7 maart bent u van harte welkom op de Vakbeurs Bakkersvak & IJs-vak in de Evenementenhal te Gorinchem, van 10.00 – 17.00 uur, op onze stand: F116.

Energie is een woord dat veel bakkers zorgen baart. De energiemarkt is onzeker. Bakkers en toeleveranciers hebben behoefte aan zekerheid en stabiliteit.  Actuele vragen die veel bakkers bezighouden: een nieuwe oven, gas of elektrisch? Uw energietarief, vastzetten of niet? En hoe lang? Eigen opwek via zon of wind, is dat zinvol?

Herkenbaar? COMCAM helpt bij al deze energie-uitdagingen. Op de Vakbeurs Bakkersvak & IJs-vak gaan wij met u in gesprek over uw actuele energievraagstukken.

Kennistheater

Ook in het Kennistheater zijn wij dagelijks te vinden. Daar kunt u de kennissessie ‘Hoe om te gaan met fluctuerende energieprijzen’ bijwonen, van 13.00 tot 14.00 uur. Hier reiken Philipp Keller en Nadia Poortvliet bakkers handvaten en oplossingen aan om de problemen rondom hun stijgende energierekeningen de baas te worden. Verder vertellen wij over de mogelijkheden tot verduurzaming en geven we uitleg over onze Energy Portfolio Management-aanpak. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vragen stellen. Meer info over het programma in het Kennistheater.

Webinar

Omdat het onderwerp hoe bakkerondernemers verstandig en slim met de sterk fluctuerende energieprijzen kunnen omgaan zo actueel is, hebben wij in samenwerking met de beursorganisatie, op 8 februari al een gratis webinar gegeven aan de bakkerijsector over dit onderwerp. Lees meer hierover.

Meld u gratis aan

Voor bezoek aan de Bakkersvak & IJsvak is registratie verplicht. U kunt zich hier alvast gratis inschrijven.