Ik heb een:

Sponsoring COMCAM winter 2023/2024

Duurzaam ondernemen en slim samenwerken vindt COMCAM belangrijk. 

Deze zaken komen soms mooi samen met betaalbare energie voor een lokale ijsbaan. Een event die net als iedere andere onderneming rendabel moet zijn. Een ijsbaan trekt daarbij veel bezoekers naar de binnenstad in de december winterstadperiode. Dit zorgt dan ook voor de nodige aanloop bij de lokale horeca- en andere winkels.

Zo was COMCAM deze winter voor de 2de keer sponsor van de Ijsbaan in Sluis en de Ijsbaan in Middelburg.

Ijsbaan Sluis van 16 december 2023 tot en met 7 januari 2024

Ijsbaan Middelburg van 29 november 2023 tot en met 13 januari  2024

Glinstertocht 2024

Toen we eind november door de werkgroep Middelburg Winterstad werden benaderd voor sponsoring van de Glinstertocht 2024, waren we direct enthousiast. Een event om wandelend door de stad Middelburg op een hele andere energieke manier hebben kunnen ervaren gewapend. Een groot gedeelte met een gratis fleurig tasje met een lichtje en nieuwjaarskaart.

Met als afsluiting wordt deze week de nieuwjaarskaart bezorgd worden bij oma’s, opa’s en andere ouderen in een verzorgingstehuis of bejaardencentrum. Daar krijgen we heel veel energie van.

Bij deze willen we de organisatie, alle vrijwilligers en andere betrokkenen bedanken voor hun hulp en ondersteuning.

Onderstaande foto’s laten zien wat de vele jonge bezoekers met hun familie hebben kunnen zien in Middelburg op zaterdag 6 januari. Bedankt voor de foto’s: Edwin Mijnsbergen, Joan Krüse en RK Fotografie.