Ik heb een:

Energieopwek

Als onderdeel van Energy Portfolio Management adviseert COMCAM u over de mogelijkheden voor energieopwek. Steeds meer ondernemers overwegen dit. Vanuit financiële overweging en/of vanuit duurzaamheidsstrategie. Wij zien duurzaamheid als een zakelijke kans en helpen u bij de juiste keuze. En met een duidelijke strategie. Daarmee wordt uw energie stabiel, onafhankelijk en betaalbaar.

zakelijk verduurzamen

Zelf energie opwekken

Hieronder vindt u drie opties:

zakelijke zonnepanelen 2 - comcam

Zonnepanelen

Van offerte tot subsidie en levering- en teruglevering op het net; wij ontzorgen u in het gehele proces. Onze portfoliomanagers zorgen dat uw panelen voor zakelijk gebruik naadloos aansluiten op uw energiecontract. Wij geven objectief advies. Met onze kennis weten we wanneer u de beste deal in handen heeft. Lees meer over de verschillende mogelijkheden in zonnepanelen.

zakelijk verduurzamen

Windturbines

Wij geven u onafhankelijk advies over de mogelijkheden in de markt. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over vergunningen, subsidies, wet- en regelgeving. En heeft u besloten een zakelijke windturbine aan te schaffen? Wij bemiddelen voor de juiste “Power Purchase Agreement’. Zo wordt levering en gebruik naadloos op elkaar afgestemd. Zonder grote financiële risico’s. Ook met het in kaart brengen en beheersen van risico’s of projectdeelname zoals bij Windkracht6 helpen wij graag. Lees meer

Warmteopslag

Ook kunnen wij u advies over het opslaan van opgewekte duurzame energie. Op dagen van overvloed aan zonne- of windenergie kunt u zo makkelijk en voordelig energie opslaan. Dat kan bijvoorbeeld door via een warmtepomp elektriciteit om te zetten in warmte die in een warmtebuffer wordt opgeslagen. Wanneer er weinig zon en wind is, wordt de opgeslagen warmte gebruikt om uw bedrijfsgebouw te verwarmen of te voorzien van warm water. Ook zijn er mogelijkheden om biomassa of restwarmte te gebruiken. Er zijn legio nieuwe ontwikkelingen op de markt die warmteopslag mogelijk maken. Wij geven u graag advies en begeleiding hierin.

Wij adviseren u bij uw keuze voor het zelf opwekken van energie, het ontwikkelen en onderbouwen van een business case met de mogelijkheden, als onderdeel van ons Energy Portfolio Management. Actuele subsidiemogelijkheden en financieringsopties maken zelf opwekken van energie tot een unieke, mooie en duurzame kans. Vraag advies aan.

Onafhankelijk in energie

COMCAM

Al sinds 2010 managen onze specialisten de energie-inkoop van bedrijven. Dat doen we via Energy Portfolio Management. We maken energie-analyses, geven advies, bepalen uw strategie en nemen desgewenst de energie-inkoop voor u uit handen.

Stabiel & betaalbaar

Geen zorgen over levering of kosten. We realiseren stabiele levering en besparing op energiekosten.

Duurzaam

We inventariseren de zakelijke kansen van de energietransitie: duurzame opwek, opslag, subsidie en financiering.

Intelligent

Onze energie-analisten monitoren 24/7 wat er gebeurt op de energiemarkt. Die kennis delen we met klanten.

Conform wet en regels

We passen actuele wet- en regelgeving toe in de energiestrategie voor uw bedrijf.

Energieopwek

COMCAM adviseert bij het zelf opwekken van energie. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Bel ons via 0118 – 760 760 of vul het formulier in.

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.