Energie Management

Sinds de invoering van de Wet Milieubeheer is het belangrijk voor ondernemers om inzicht te krijgen in hun verbruik. Een energiebeheer portaal helpt u daarbij. Voor het aanbieden van een energiemanagement portaal werkt COMCAM Energy samen met onze partner EnergyCommunication. Samen kunnen wij u het beste voorzien van de beste vorm van energiebeheer in de markt!

Probeer het zelf!

EnergyCommunication biedt

  • Een intuitief portaal voor professionals die inzicht in hun verbruik willen
  • Een overzichtelijke presentatie van uw verbruiksgegevens, per dag, uur of kwartier
  • Een samenwerking met netwerkbeheerders en meetbedrijven waardoor alles soepel geregeld wordt

 

Waarom EnergyCommunication voor uw energiebeheer?

Het onderscheidend vermogen van EnergyCommunication ten opzichte van andere aanbieders van energieportalen is dat wij onze klanten op maat gemaakte rapportages en analyses bieden. Wij kunnen uw verbruik per tijdstip, per periode en/of per aansluiting vergelijken en overzichtelijk weergeven. Hierdoor hoeft u niet zelf in de weer met export- en dataverwerkingsprogramma’s. Samen met u kunnen we aan de hand van uw rapportages een energiebesparingsstrategie opzetten.

  • Besparen op uw energiekosten
  • Verduurzamen van uw onderneming
  • Voldoen aan de wet milieubeheer
  • Door de nauwe samenwerking met COMCAM Energy en haar partners heeft EnergyCommunication veel connecties met experts op het gebied van onder andere windenergie, zonne-energie, biomassa en groene stroom. Hierdoor hebben wij de ervaring, kennis en connecties om u verder op weg te helpen.

In het portaal kunt u op ieder moment van de dag zien wat uw bespaard waardoor u binnen no-time uw energiekosten ongetwijfeld omlaag kan brengen.  Voor meer informatie over EnergieCommunication kunt u de video hieronder bekijken of vrijblijvend contact met ons opnemen!