Ik heb een:

€ 20.000 per jaar besparen door Energy Portfolio Management

Bakkerij Luuks Brood & Patisserie wilde in 2020 uitbreiden. Dat betekende: meer elektrische ovens en machines om brood en banket mee te kunnen bakken. Toen dat jaar ook nog het energiecontract afliep, werd COMCAM ingeschakeld om kosten te besparen door middel van Energy Portfolio Management.

Over de klant

Luuks Brood & Patisserie is een ambachtelijke bakkerij in Middelburg. Om dagelijks al het brood en banket te bakken, staan er meerdere elektrische ovens en bakapparaten in de zaak. Hierdoor verbruikt de bakkerij ongeveer 70.000 kilowatt per jaar, wat gelijk staat aan het verbruik van 30 huishoudens. 

De uitdaging

Toen in 2020 de eigenaar plannen had om uit te breiden, liep ook het energiecontract af. Wat was verstandig? En hoe blijven de kosten zo laag mogelijk? COMCAM werd ingeschakeld om advies te geven.

Neem contact op

De oplossing

COMCAM sloot voor Luuks Brood & Patisserie eerst een jaarcontract af. Erg voordelig, gezien de extreem lage variabele prijzen dat jaar. Na afloop van het contract startte COMCAM met Energy Portfolio Management. Een goed moment, aangezien eind 2021 de energieprijzen flink stegen. Met de stap naar Energy Portfolio Management bespaart de bakkerij zo’n € 20.000 per jaar.

Door Energy Portfolio Management bespaart Luuks Brood & Patisserie zo’n € 20.000 per jaar

Advies hoofdaansluiting

Vanwege de uitbreiding kon de hoofdaansluiting de capaciteit van alle elektrische apparaten niet meer aan. Dit betekende dat de zekeringssterkte verhoogd moest worden. Dit proces nam COMCAM ook volledig uit handen.

Neem contact op

We bespreken samen de mogelijkheden van Energie Portfolio Management voor uw onderneming. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Bellen? 0118-760760.

kantoor-klein

 

 

 

 

 

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.