COMCAM Energy

COMCAM Energy is gespecialiseerd in energie-portfolio management en heeft meer dan 20 partners voor zowel elektriciteit, gas als technische- en duurzame oplossingen. De oprichters hebben na jarenlange ervaring in de Europese energiebeurs handel in 2010 besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is een krachtige organisatie met een jong en dynamisch team. Op onze kantoren in Middelburg en Düsseldorf werken wij hard om de beste oplossingen in de energiemarkt te bieden aan onze partners en klanten.

Voor wie is COMCAM Energy

COMCAM Energy biedt advies, ondersteuning en toegang tot de energiemarkt  aan MKB bedrijven, organisaties en energieadviseurs of collectieven in Nederland, België en Duitsland. Uit ervaring weten wij dat elk bedrijf een eigen kijk heeft op energie en een eigen duurzaamheidsstrategie nodig heeft. Wij kijken graag samen met u naar wat het beste bij u past. Service en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen u graag met alle energie gerelateerde zaken. Van het inzichtelijk maken van uw energiekosten tot het onderzoeken van alternatieven voor het gebruik van  gas, wij zijn er voor u. Kijk alvast wat onze mogelijkheden zijn voor verduurzaming!

Wat doet COMCAM Energy

COMCAM Energy is speciaal voor MKB bedrijven op zoek naar de beste oplossing op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing. Onze kracht ligt in het toegang geven tot de gehele energiemarkt aan iedere onderneming. Zo komen de goedkoopste tarieven, die direct van de markt afkomstig zijn, voor alle MKB bedrijven binnen handbereik. Wij kopen energie direct in op de beurs waardoor u nooit teveel betaalt. Al uw energiezaken kunt u zonder zorgen overlaten aan ons team van experts die dag en nacht voor u klaarstaan! Bovenop onze goedkope toegang tot energie staan wij ook paraat als uw partner in duurzame ontwikkeling. Samen met u kijken we naar wat uw behoeftes zijn en maken we u bedrijf klaar voor de toekomst!

Wilt uw weten wat de huidige prijzen zijn voor elektriciteit op de beurs? U kunt direct op de beurs de prijs volgen voor elektra.

De beursprijs voor gas volgen? Dat kan hier!

 

Onze partners:

eexDNWGEnecoengieessentPSTice endexqwintpowernextrweTotalapxapxlogo-etpalogo-vattenfalllogo-huismerkAntargazKenterLampDirect