Vragen? Bel +31 118 760 760

COMCAM Energy

COMCAM Energy is gespecialiseerd in energie portfolio management en heeft partnerships met ruim 20 leveranciers van zowel elektriciteit, gas als technische- en duurzame oplossingen. De oprichters van COMCAM Energy hebben na jarenlange ervaring in de Europese energie beurshandel in 2010 besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is een organisch groeiende organisatie met een jong en dynamisch team. Op onze kantoren in Middelburg en Düsseldorf gaat ons toegewijde team dagelijks tot het uiterste om de beste oplossingen in de energiemarkt te bieden aan onze partners en klanten. Deze mentaliteit zit verweven in het DNA van het bedrijf. 

Voor wie is COMCAM Energy?

COMCAM Energy biedt advies en ondersteuning op het gebied van energie en duurzaamheid aan bedrijven, organisaties en energieadviseurs of collectieven in  Nederland, België en Duitsland. Uit ervaring weten wij dat elk bedrijf een eigen kijk heeft op energie en een eigen duurzaamheidsstrategie nodig heeft. COMCAM Energy kijkt graag samen met u naar wat het beste bij u past. Service en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen u graag met alle energie gerelateerde zaken. Van het inzichtelijk maken van uw energiekosten of de aanvraag van subsidie voor uw o.a. zonnepanelen tot het onderzoeken van alternatieven voor het gebruik van  gas, wij zijn er voor u.

Onze partners:

eexDNWGEnecoengieessentPSTice endexqwintpowernextrweTotalapxapxlogo-etpalogo-vattenfalllogo-huismerkAntargazKenterLampDirect