Ik heb een:

Over ons

COMCAM is een team met meer dan 30 specialisten in energie. Wij zorgen voor een toekomstbestendige energiestrategie voor onze klanten. Analyseren, plannen en handelen. Op een manier die zekerheid biedt.

COMCAM is specialist in Energy Portfolio Management met ruim 20 partners in elektriciteit, gas, analyse, technische- en duurzame oplossingen.

Ontstaan en groei

Na jarenlange handelservaring op de Europese energiebeurshandel besloten initiatiefnemers Nadia Poortvliet (Head of Portfolio Management) en Philipp Keller (CEO) hun krachten te bundelen. Er ontstond een bloeiende, jonge en dynamische organisatie. Een kantoor in Middelburg en Rotterdam en buitenlandse vestigingen in Antwerpen, Düsseldorf, Londen en Praag.

Ons doel

Bij COMCAM gaan we tot het uiterste om klanten en partners de beste oplossingen te bieden. Deze mentaliteit zit verweven in het DNA van ons bedrijf. We werken vanuit gelijkwaardigheid, ‘on-the-job’ trainingen en bieden ‘continuous assessment’.

Wat we doen

Op deze website vertellen we alles over Energy Portfolio Management. Niet voor iedereen een bekend begrip. Maar voor ons de kern van wat wij doen voor onze klanten. Door Energy Portfolio Management ontwikkelen wij de toekomstbestendige energiestrategie voor onze klanten. De inkoop wordt geregeld door onze specialisten die iedere dag het beste uit de markt  halen. Wij bekijken samen met onze klanten de kansen voor verduurzaming van bedrijfsproces(sen) met de mogelijkheden vanuit wet- en regelgeving.

 

Interesse in een kennismaking? Neem dan contact met ons op.

Energy Portfolio Management

Andere dienstenverlening in energie

Neem contact op

We bespreken graag samen met u de mogelijkheden van Energie Portfolio Management. Bellen kan via 0118-760760.

kantoor-klein

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.