Ik heb een:

Energie-analyse

Een betere energiestrategie start met een juiste analyse. We analyseren niet alleen het energieverbruik van uw bedrijf. We analyseren vooral ook de energiemarkt. Inzichten vanuit de markt worden vervolgens verwerkt in de strategie voor uw bedrijf.

analyse

Uw toekomstige prijs van energie

Energiekansen benutten door ontwikkelingen goed in de gaten te houden. Dat is wat we als COMCAM voor u doen. Onze portfoliomanagers kijken naar historische data, combineren dit met hun eigen ervaring en geven vervolgens een voorspelling voor de energiemarkt.

Wij voorspellen wat de energiemarkt gaat doen

Via een eigen prognosemodel voor energieprijzen schatten we in hoe primaire factoren de energiekosten van uw bedrijf beïnvloeden.

  1. We analyseren uw energiebudget per bedrijfslocatie
  2. We reflecteren dat aan het bedrijfsbrede budget
  3. En relateren dat aan de marktbrede prijsontwikkeling

Een complexe maar essentiële werkwijze als het aankomt op zakelijk energie inkopen. Deze analyse vormt het fundament van de strategie voor uw bedrijf.

energie analyse

Niet eenmalig maar doorlopend

Bij COMCAM doen we niet aan eenmalige analyses. We kijken voortdurend hoe de energiemarkt beweegt. Zo kunnen we tussentijds voor u handelen of juist niet handelen. Net wat nodig is.

We kijken voortdurend hoe de energiemarkt beweegt

Bij COMCAM handelen we rechtstreeks op de beurs. We kunnen dus direct energietarieven voor u vastleggen als zich een kans voordoet. Zo zorgen wij voor betaalbare energie. Nu en in de toekomst.

Ik heb interesse

Energy Portfolio Management

Analyse is onderdeel van Energy Portfolio Management. Bekijk ook de andere onderdelen. Van Analyse tot Risicobeheer.

Inkoopstrategie

Op basis van uw verbruik en energiewensen ontwikkelen wij een succesvolle toekomstbestendige energie-inkoopstrategie.

Bekijk
Trading

Wij managen energieprofielen op diverse energiebeurzen. We kopen direct in. Zo kopen we op het juiste moment in tegen een gunstig tarief.

Bekijk
Riscobeheer

Onze zorgplicht stopt nooit. Bent u klant, dan beperken we energierisico’s blijvend door strategisch te adviseren en te handelen.

Bekijk

Neem contact op

We bespreken samen met u de mogelijkheden van Energy Portfolio Management. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Bellen? 0118-760760

kantoor-klein

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.