Ik heb een:

Klantreviews

Onze klanten kunnen het beste zelf hun ervaring met onze service en aanpak van energy portfolio management vertellen. Bekijk ook onze klantcases. Hier lees je hoe we samen met de klant hun energiewensen- en vraagstukken hebben aangepakt. Van betaalbare energie tot en met ontzorging van veel energiezaken.

“Positieve ervaring met oppakken van zaken en afhandeling daarvan. Accuraat, direct, duidelijk en behulpzaam.

Oplossingsgericht zijn er zaken voor ons afgehandeld. Kortom, blijf zo doorgaan.”

Rob Bruin

eigenaar Direct Gazon

“Sinds eind 2022 werk ik met veel plezier samen met COMCAM voor onze 18.000 leden (horecabedrijven). Dat betreft energie-inkoop, maar juist ook advies en ontzorging op het gebied van energiebesparing, verduurzaming en wet- en regelgeving. Onze leden zijn daar zeer tevreden over.”

Hugo Maat

Manager KHN Inkoop B.V.

“Zeer tevreden met de service van COMCAM i.s.m. KHN. Goed advies met een mooi aanbod. Dat is waar je op hoopt, mensen die met jouw onderneming meedenken!”

Mark Leenmans

eigenaar Indisch restaurant Bandoeng

“Al verschillende jaren lopen onze energiezaken via COMCAM. Dit tot grote tevredenheid. Zij zorgen voor stabiliteit voor onze energie inkoop op lange termijn. Dus geen kortetermijnvisie. Al in de jaren dat energie erg goedkoop was, kregen wij advies om prijzen vast te leggen. Ook organiseert COMCAM contacten met andere partijen. Zo kom je met elkaar aan tafel te zitten om zaken direct af te stemmen. Kortom onze lof over de mensen van COMCAM.”

Marcel Goud

algemeen directeur Goud Biervliet

“Al jaren werken we nauw samen met COMCAM voor zakelijke energieprojecten. In deze tijd is er vanuit de klant veel behoefte aan een begeleidende partij in de soms ondoorzichtige energiewereld. COMCAM is hier een uitermate geschikte partij voor. Zij spreken op locatie met ons en met de klant het project door. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en snel schakelen voor alle betrokkenen. “

Jos Put

adviseur zakelijk projecten Stedin

‘‘In de voor ons duistere energiemarkt heeft COMCAM, ruim voor deze energiecrisis, gezorgd voor helderheid met behoud van zeer gunstige energietarieven. Wij zijn hier erg dankbaar voor. “

Robbert Roggeband

eigenaar Café de Biet

“Samen met de portfolio managers bepalen we onze energie-inkoopstrategie. Zij zorgen voor ondersteuning, begeleiding en samenwerking met diverse partijen voor verschillende energiezaken. Direct persoonlijk contact zonder omwegen. Super tevreden dat zij onze partner zijn.”

Paul Van den Broeck

CEO Vlaeynatie