Ik heb een:

Klantreviews

Onze klanten kunnen het beste zelf hun ervaring met onze service en aanpak van energie portfolio management vertellen. Bekijk ook onze klantcases. Hier lees je hoe we samen met de klant hun energiewensen- en vraagstukken hebben aangepakt. Van betaalbare energie tot en met ontzorging van veel energiezaken.

 

‘Al jaren werken we nauw samen met COMCAM voor zakelijke energieprojecten. In deze tijd is er vanuit de klant veel behoefte aan een begeleidende partij in de soms ondoorzichtige energiewereld. COMCAM is hier een uitermate geschikte partij voor. Zij spreken op locatie met ons en met de klant het project door. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en snel schakelen voor alle betrokkenen. ‘

Stedin

Jos Put, adviseur zakelijk projecten

‘‘In de voor ons duistere energiemarkt heeft COMCAM, ruim voor deze energiecrisis, gezorgd voor helderheid met behoud van zeer gunstige energietarieven. Wij zijn hier erg dankbaar voor. ‘

Robbert Roggeband

eigenaar De Gekroonde Suikerbiet (aka de Biet)

Samen met de portfolio managers bepalen we onze energie-inkoopstrategie. Zij zorgen voor ondersteuning, begeleiding en samenwerking met diverse partijen voor verschillende energiezaken. Direct persoonlijk contact zonder omwegen. Super tevreden dat zij onze partner zijn.

Paul Van den Broeck

CEO

“Ondanks de gespannen markt konden de Kwalitaria’s vanuit onze samenwerking met COMCAM tegen hele gunstige energietarieven aansluiten. COMCAM pakt zaken snel en voortvarend aan. Wij zijn heel content met de samenwerking. ”

Joep Leemans

Algemeen Directeur

“Snel, flexibel en meedenkend op elk gebied. Met hun goede visie en inkoopstrategie zorgen ze voor goede energietarieven. Dat is bijzonder zeker in deze tijden.”

Devrim Tanfer

Inkoop Overdulve Offshore Services International

“COMCAM is erin geslaagd om scherp in te kopen voor onze vestigingen. Dit is een energiemarkt vol uitdagingen. Een aanbeveling waard!”

Renova Group

Patrick Paymans, financieel directeur

‘Dankzij hun goede advies komen wij niet voor onaangename verrassingen op onze energierekening te staan. COMCAM biedt een zeer goede klantenservice en prettige communicatie.”

Joeri Lous

eigenaar