Ik heb een:

Vastgoedsector & Energie

Binnen de vastgoedsector kan het vergelijken van energieleveranciers veel geld opleveren. Het moment van inkoop bepaalt uw uiteindelijke financiële resultaat. Inkoop voor nieuwe locaties start al tijdens de bouw.

Energiemarkt versus aandelen

De energiemarkt lijkt enigszins op de aandelenmarkt. Prijzen van energie fluctueren van dag tot dag. Analyseren, inschatten en op het juiste moment de prijs vastzetten, bepaalt dan ook in grote mate de totale besparing.

Bij COMCAM houden wij de marktprijzen doorlopend in de gaten. We zetten de tarieven op een gunstig moment vast. Al tijdens de bouw van een pand kunnen wij de inkoop van energie uitvoeren en de prijzen vastleggen.

Al tijdens de bouw kunnen we bij COMCAM energieprijzen reeds vastleggen

vastgoed-energiemanagement

Verdienen via duurzame opwekking

Als COMCAM kunnen wij het Energy Portfolio Management voor uw locaties overnemen. U heeft daarbij de zekerheid van de beste energieprijs. We kunnen het onderstaande voor u doen.

 • Uw energiezaken uit handen nemen
 • Panden aan- en afmelden
 • Uw energieprofielen controleren
 • Vaste netwerk- en transportkosten controleren
 • Door energiemanagement inzicht geven in energieverbruik
 • Wet- en regelgeving integreren
Meer over Energy Portfolio Managment

Uw energie-vragen

Elke sector heeft eigen specifieke uitdagingen en wensen in energieverbruik. Zo ook binnen de vastgoedsector. Herkent u de volgende vragen?

 • Kan ik energieverbruik beter afstemmen op de levering?
 • Is energielevering in de toekomst stabiel?
 • Wat bespaar ik als tarieven slim worden vastgeklikt?
 • Is het zinvol gas om te zetten naar elektriciteit?
 • Welke kansen biedt verduurzaming?

COMCAM geeft antwoord op deze vragen en gaat, als u dat wilt, aan de slag met het verbeteren van uw energiesituatie. Dat doen we via Energy Portfolio Management. Ook geven we op maat advies voor uw vastgoed-organisatie.

Onafhankelijk in energie

COMCAM

Al sinds 2010 managen onze specialisten de energie-inkoop van bedrijven. Dat doen we via Energy Portfolio Management. We maken energie-analyses, geven advies, bepalen uw strategie en nemen desgewenst de energie-inkoop voor u uit handen.

Stabiel & betaalbaar

Geen zorgen over levering of kosten. We realiseren stabiele levering en besparing op energiekosten.

Duurzaam

We inventariseren de zakelijke kansen van de energietransitie: duurzame opwek, opslag, subsidie en financiering.

Intelligent

Onze energie-analisten monitoren 24/7 wat er gebeurt op de energiemarkt. Die kennis delen we met klanten.

Conform wet en regels

We passen actuele wet- en regelgeving toe in de energiestrategie voor uw bedrijf.

Wat klanten zeggen

“Korte lijnen, advies op elk gewenst niveau, verstand van zaken, geen ingewikkeld gedoe. Precies waar het om gaat en niet onbelangrijk, tegen een scherp tarief. Juist door het vooruitkijken, de markt in te schatten en daarop te acteren.”

“Al jaren tot volle tevredenheid klant. Echte specialisten die je terzake advies geven en een aanzienlijke besparing op de energielasten bieden. Ze ontzorgen je volledig. Besparen is zo makkelijk en zorgeloos!”

“Jullie structureel onafhankelijk advies in deze turbulente energietijden helpen mij enorm bij de risico inschatting van mijn keuzes voor energie-inkoop en verduurzaming.”

“Betrokkenheid, altijd bereikbaar en snelle service voeren de boventoon. Onze accountmanager is een top adviseur!”

“COMCAM heeft al veel geld voor mij bespaard. Top bedrijf met kennis van zaken en prima service.”

“Wij voelen ons hier thuis en geen nummertje, wat we bij andere wel zo ervaren hebben.  Zij zijn goed bereikbaar, schakelen snel en zorgen van A tot Z voor ons.”

“Mijn account manager bij COMCAM weet wat wij als organisatie willen. Hij gaat direct aan de slag voor mij en zorgt dat alles in orde komt.”

 

“Het is fijn dat ze bij COMCAM de tijd voor je nemen. Ze onderzoeken wat ze voor je kunnen betekenen . Dat maakt het erg persoonlijk en dat geeft een goed gevoel.”

“COMCAM, een absolute aanrader.”

“Bedankt voor de altijd even professionele hulp in deze zo drukke en bizarre energietijden.”

“Korte lijnen, snel, zeer service gericht en een redder in nood. Dankzij COMCAM zijn mijn zorgen over de onrustige energiemarkt verdwenen. Hier voel je je weer klant, wat een verademing!”

“Je kan met een gerust hart je energie portfolio aan COMCAM toevertrouwen. Ze geven goed advies. Een hele fijne partij om mee samen te werken.”

“Naast lagere energiekosten worden we volledig ontzorgd door COMCAM. Hierdoor hebben we meer tijd voor onze cliënten, oftewel meer rendement.”

‘Dankzij hun goede advies komen wij niet voor onaangename verrassingen op onze energierekening te staan. COMCAM biedt een zeer goede klantenservice en prettige communicatie.”

“COMCAM is erin geslaagd om scherp in te kopen voor onze vestigingen. Dit is een energiemarkt vol uitdagingen. Een aanbeveling waard!”

“Snel, flexibel en meedenkend op elk gebied. Met hun goede visie en inkoopstrategie zorgen ze voor goede energietarieven. Dat is bijzonder zeker in deze tijden.”

“Ondanks de gespannen markt konden de Kwalitaria’s vanuit onze samenwerking met COMCAM tegen hele gunstige energietarieven aansluiten. COMCAM pakt zaken snel en voortvarend aan. Wij zijn heel content met de samenwerking. ”

Samen met de portfolio managers bepalen we onze energie-inkoopstrategie. Zij zorgen voor ondersteuning, begeleiding en samenwerking met diverse partijen voor verschillende energiezaken. Direct persoonlijk contact zonder omwegen. Super tevreden dat zij onze partner zijn.

‘‘In de voor ons duistere energiemarkt heeft COMCAM, ruim voor deze energiecrisis, gezorgd voor helderheid met behoud van zeer gunstige energietarieven. Wij zijn hier erg dankbaar voor. ‘

‘Al jaren werken we nauw samen met COMCAM voor zakelijke energieprojecten. In deze tijd is er vanuit de klant veel behoefte aan een begeleidende partij in de soms ondoorzichtige energiewereld. COMCAM is hier een uitermate geschikte partij voor. Zij spreken op locatie met ons en met de klant het project door. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en snel schakelen voor alle betrokkenen. ‘

“Al verschillende jaren lopen onze energiezaken via COMCAM. Dit tot grote tevredenheid. Zij zorgen voor stabiliteit voor onze energie inkoop op lange termijn. Dus geen kortetermijnvisie. Al in de jaren dat energie erg goedkoop was, kregen wij advies om prijzen vast te leggen. Ook organiseert COMCAM contacten met andere partijen. Zo kom je met elkaar aan tafel te zitten om zaken direct af te stemmen. Kortom onze lof over de mensen van COMCAM.”

Michel Kloeg
eigenaar
Jeroen Visser
Jan Pieter van der Houwen
Klaas Vlieger
verkoopmanager
Jan de Visser
Pieter de Winter
Nico Roozen
Voorzitter
Edwin Marijs
Voorzitter
Marco Hodde
Janis van Overveld
Eveline Kern
eigenaresse
Ferdinand jr Zandbergen
Fedinand Zandbergen
René Halfens
advocaat-directeur
Joeri Lous
eigenaar
Renova Group
Patrick Paymans, financieel directeur
Devrim Tanfer
Inkoop Overdulve Offshore Services International
Joep Leemans
Algemeen Directeur
Paul Van den Broeck
CEO
Robbert Roggeband
eigenaar De Gekroonde Suikerbiet (aka de Biet)
Stedin
Jos Put, adviseur zakelijk projecten
Goud Biervliet
Marcel Goud, GOUD BIERVLIET BV

Neem contact op

We bespreken samen de mogelijkheden van Energy Portfolio Management voor uw onderneming. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Bellen? 0118-760760.

kantoor-klein

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Wekelijkse COMCAM Energie-Analyse

  Ontvang 1 x per week onze analyse. Energie-experts praten u bij over elektriciteit, aardgas, olie, emissierechten, zon en wind. Schrijf u in.